Akustiske billeder

Vi er specialister i lyddæmpende billeder for både kontorer og i private boliger.

Mange medarbejdere i åbne kontorlandskaber har problemer med hovedpine og træthed, som kan ende med stress og sygdomfravær. Ofte ligger problemet i, at der er en dårlig akustik på arbejdspladsen, hvilket ikke alene stammer fra talende kollegaer og larmende telefoner, men også lyde, som man ikke umiddelbart er opmærksom på, som fra printere eller støj fra computerens køle- og arbejdsprocesser. Et højt støjniveau kan resultere i, at arbejdet i løbet af en arbejdsdag bliver mindre effektivt, og medarbejderne føler sig stressede og dårligt tilpas.

Lyddæmpende billeder er en god mulighed for at kombinere et designelement, som indeholder faglighed, beroligende billeder og grafik, som understøtter virksomhedens værdier og visuelle identitet med den positive virkning af maksimal støjdæmpning.

I private hjem har man tit det problem, at boliger består af mange hårde overflader, minimalistisk indretning, gipsvægge, beton og glas. Akustikken er meget dårlig i disse moderne miljøer, og her vil lyddæmpende billeder ville gøre det mere behagelig at færdes i. Som motiver kan man benytte egne fotografier eller billeder fra diverse billeddatabaser.

Lyddæmpende billeder kan tilpasses mange forskellige størrelser, kan fylde hele væggen eller benyttes som eksempelvis en nedhængende skillevæg.

Kontakt os for flere informationer.


Smart frames i København
Akustisk billede i Ballerup
Akustisk billede
Lydabsorberende billede i Ballerup
Lydabsorberende billeder i København
Akustisk billede København